Boerderij jam

Onze huisgemaakte jams serveren wij bij het ontbijt. Evenals honing, gemaakt door bijen uit de bijenstal op ons erf. De jams maken wij van met de hand geplukt fruit en noten van hoofdzakelijk ons eigen erf.

Op verzoek van de gasten zijn we al weer enige jaren geleden begonnen met huisverkoop van onze jam en honing. Voor € 10,00* sturen we nu ook een doosje met vier potjes jam naar u op. Of naar iemand als cadeautje, met een handgeschreven kaartje erbij.

We hebben momenteel de volgende jams voor de verkoop.

  • appelwalnootconfituur;
  • aardbeienjam;
  • pruimenjam met amaretto.

Een potje jam heeft een inhoud van 200 g.

Een klassieker van ons is de appelwalnootconfituur. Ook heerlijk bij een kaasplankje. De aardbeienjam is gemaakt van zonovergoten, rijpe aardbeien uit de volle grond. Lekker op bijvoorbeeld een beschuitje. En het slokje amaretto geeft de pruimenjam net dat beetje extra. Gemaakt van de Reine Victoria. We hopen aan iedereen een doosje jam te kunnen opsturen dus wees er snel bij. Dit is een product met een beperkte voorraad. Gaarne per mail (info@despieker.eu) bestellen.

U kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen. Op ons huisadres wordt de jam in het jamhuisje op ons erf te koop aangeboden. DE honing is momenteel uitverkocht.

* exclusief verzending door PostNL. Voor een (of meer) doosje(s) met vier potjes jam (of minder) bedragen de verzendkosten € 6,75. Voor het buitenland gelden andere tarieven.