Boerderij jam

Onze huisgemaakte jams serveren wij bij het ontbijt. Evenals honing, gemaakt door bijen uit de bijenstal op ons erf. De jams zijn gemaakt van met de hand geplukt fruit en noten van eigen erf.

Op verzoek van de gasten zijn we al weer enige jaren geleden begonnen met huisverkoop van onze jam en honing. Voor € 11,00* sturen we nu ook een doosje met vier potjes jam of honing of een combinatie van beiden naar u op. Of naar iemand als cadeautje. Minder potjes in een doosje kan natuurlijk ook. Met een handgeschreven kaartje erbij met een persoonlijke boodschap.

We hebben momenteel de volgende jams voor de verkoop.

  • appelwalnootconfituur;
  • aardbeienjam;
  • pruimenjam met amaretto.

Een potje jam of honing heeft een inhoud van 200 g.

Morellen hebben we in 2020 voor het eerst kunnen oogsten. Van deze oogst hebben we een verrukkelijke morellenjam met amaretto gemaakt. We hopen deze jam elk jaar te kunnen maken. Een klassieker van ons is de appelwalnootconfituur. Ook heerlijk bij een kaasplankje. De aardbeienjam is gemaakt van zonovergoten, rijpe aardbeien uit de volle grond. Lekker op bijvoorbeeld een beschuitje. En het slokje amaretto geeft de pruimenjam net dat beetje extra. Gemaakt van de Reine Victoria. De bloemenhoning is van zomer 2020. We hopen aan iedereen een doosje jam en/of honing te kunnen opsturen dus wees er snel bij. Dit is een product met een beperkte voorraad. Gaarne per mail (info@despieker.eu) bestellen.

U kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen. Op ons huisadres wordt de jam en honing in het jamhuisje op ons erf te koop aangeboden. De honing is momenteel uitverkocht.

* exclusief verzending door PostNL. Voor een (of meer) doosje(s) met vier potjes (of minder potjes) bedragen de verzendkosten € 6,75. Voor het buitenland gelden andere tarieven.