Boerderij jam

Onze huisgemaakte jams serveren wij bij het ontbijt. De jams maken wij van met de hand geplukt fruit en noten van hoofdzakelijk ons eigen erf.

Op verzoek van gasten zijn we begonnen met huisverkoop van onze jam. Voor € 10,00* sturen we nu ook een doosje met vier potjes jam naar u op. Of naar iemand als cadeautje, met een handgeschreven kaartje erbij. We hopen aan iedereen een doosje jam te kunnen opsturen dus wees er snel bij. Dit is een product met een beperkte voorraad. Gaarne per mail (info@despieker.eu) bestellen.

We hebben momenteel de volgende jams voor de verkoop.

  • appelwalnootconfituur;
  • appelpruimwalnootconfituur;
  • aardbeienjam;
  • zwarte bessengelei met vanille siroop;
  • perenjam met kardemom of vanilla siroop;
  • pruimenjam met amaretto of gember.

Een potje jam heeft een inhoud van 200 g en kost € 2,50.

Een klassieker van ons is de appelwalnootconfituur. Gemaakt van de goudreinet ‘Schone van Boskoop’ en walnoten van eigen erf. Deze confituur is ook heerlijk bij een kaasplankje. Dit jaar hebben we naast appels ook eens pruimen aan deze confituur toegevoegd. Het resultaat is verbluffend lekker.

De aardbeienjam is gemaakt van zonovergoten, rijpe aardbeien uit de volle grond. Lekker op bijvoorbeeld een beschuitje. Terug van weggeweest is de zwarte bessengelei, heerlijk bij bijvoorbeeld paté. De perenjams hebben een tropisch tintje met de toevoeging van kardemom en vanille. En het slokje amaretto geeft de pruimenjam net dat beetje extra. Gemaakt van de Reine Victoria.

U kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen. Op ons huisadres wordt de jam in het jamhuisje op ons erf te koop aangeboden.

Ook zijn er kaarsjes van 100% bijenwas (kaarsje bijenkorf € 1,50 en de gedraaide kaars € 2,00).

* exclusief verzending door PostNL. Voor een (of meer) doosje(s) met vier potjes jam (of minder) bedragen de verzendkosten € 6,75. Voor het buitenland gelden andere tarieven.