Arrangementen

Samen met andere ondernemers uit De Greidhoeke en het Fries Museum in Leeuwarden hebben wij zes mooie arrangementen samengesteld. Elk arrangement heeft één overnachting in een ruime 2-persoonskamer (40m2). Bij aankomst wordt u verwelkomd met koffie/thee en een Friese traktatie. U dineert bij één van de geselecteerde restaurants. ’s Ochtends lekker uitslapen en genieten van een uitgebreid, vers ontbijt. Gebruik van snel WiFi glasvezel en koffie/thee/soep faciliteiten op de kamer inbegrepen. Voor als u samen iets te vieren heeft is er een Romantisch Arrangement.

Fries Museum Arrangement* – Mooie combi met diner en overnachting op het Friese platteland en bezoek aan het Fries Museum in 11-stedenstad Leeuwarden. Een heerlijk drie gangen menu incl. drankje bij het romantisch in Easterein gelegen Restaurant Bergsma. Prijs € 90,00 p.p. op basis van twee personen en één overnachting, incl. ontbijt en twee tickets. Toeslag voor één persoon € 19,00

11 Fonteinen ArrangementTwee dagen langs de Friese 11 steden toeren met onze 11 fonteinen route. Met uw eigen gemotoriseerd vervoer en navigatie. Heerlijk drie gangen menu incl. drankje aan de Bolswarder Trekvaart gelegen Café Baard in Baard. Prijs € 75,00 p.p. op basis van twee personen en één overnachting, incl. ontbijt. Toeslag voor één persoon € 19,00.

Planetarium Arrangement – Met een stadswandeling en twee toegangskaartjes voor het Planetarium te Franeker. Heerlijk drie gangen menu incl. drankje bij het romantisch in Easterein gelegen Restaurant Bergsma. Prijs € 82,00 p.p. op basis van twee personen en één overnachting, incl. ontbijt.  Arrangement voor één persoon toeslag € 19,00.

Fiets Arrangement Weidevogelgebieden Natuurmonumenten** Huur van twee fietsen, met fietsroute door de weidevogelgebieden incl. twee lunchpakketten. Heerlijk drie gangen menu incl. drankje bij aan het pittoreske dorpsplein van Easterlittens gelegen Herbergh het Wapen van Friesland, op fietsafstand van B&B. Prijs € 89,00 p.p. op basis van twee personen en één overnachting, incl. ontbijt. Arrangement voor één persoon toeslag € 19,00.

Culinair Arrangement – Met een culinair vier gangen verwen menu met afsluitend koffie en friandises, excl. drankjes bij het statig in Weidum gelegen  Specialiteiten Restaurant De Vijf Sinnen. Prijs € 89,00 p.p. op basis van twee personen en één overnachting, incl. ontbijt. Arrangement voor één persoon toeslag € 19,00.

Romantisch Arrangement – Aankomst bij romantische verlichting. Flesje Prosecco Rose* (evt. bij het ontbijt) met hapje op uw kamer. Met rozenblaadjes op bed, bloemen, badjassen en luxe ontbijt op uw kamer.  Prijs € 108,00 voor twee geliefden en één overnachting.

* Het Fries Museum hanteert een online ticketsysteem. Voor het arrangement is het belangrijk dat u eerst controleert of uw gewenste bezoekdag en tijd nog beschikbaar zijn via de website van het Fries Museum. Indien deze beschikbaar zijn, kunt u per Email (info@despieker.eu) of telefoon (06-439 505 69) met ons contact opnemen voor het maken van een reservering van het arrangement. Hierbij spreken we met u af op welke wijze u de tickets van ons ontvangt. Vervolgens bestelt u de tickets via de website van het Fries Museum en kiest u de optie ‘ik heb al een kaartje’. Deze krijgt u van ons volgens afspraak.

** ook mogelijk met één dag huur van twee E-bikes, voor € 101,50 p.p. op basis van twee personen, een 2-persoonskamer en één overnachting.

U kunt ook uw persoonlijk arrangement samenstellen, vraag naar de mogelijkheden.  De arrangementen zijn uit te breiden met meerdere overnachtingen voor € 40,00 p.p. per overnachting op basis van twee personen en een 2-persoonskamer.

TIP: leuk om cadeau te doen bij een verjaardag. jubileum, bruiloft etcetera, met een cadeaubon van Bed and Breakfast Zathe De Spieker.