Arrangementen

Samen met andere ondernemers uit De Greidhoeke en het Fries Museum in Leeuwarden hebben wij vijf mooie arrangementen samengesteld. Elk arrangement heeft één overnachting in een ruime 2-persoonskamer (40m2). Bij aankomst wordt u verwelkomd met koffie/thee en een Friese traktatie. U dineert bij één van de geselecteerde restaurants. ’s Ochtends lekker uitslapen en genieten van een uitgebreid, vers ontbijt. Gebruik van snel WiFi glasvezel en koffie/thee/soep faciliteiten op de kamer inbegrepen. Voor als u samen iets te vieren heeft is er een Romantisch Arrangement.

Fries Museum Arrangement* – Mooie combi met diner en overnachting op het Friese platteland en bezoek aan het Fries Museum in 11-stedenstad Leeuwarden. Een heerlijk drie gangen menu incl. amuse en een fles tafelwater (bronwater plat of met koolzuur) bij het romantisch in Easterein gelegen Restaurant Bergsma. Prijs € 98,00 p.p. op basis van twee personen en één overnachting, incl. ontbijt en twee tickets. Toeslag voor één persoon € 23,50.

Fiets Arrangement Weidevogelgebieden Natuurmonumenten** Huur van twee fietsen, met fietsroute door de weidevogelgebieden incl. twee lunchpakketten. Heerlijk drie gangen menu incl. drankje bij aan het pittoreske dorpsplein van Easterlittens gelegen Herbergh het Wapen van Friesland, op fietsafstand van B&B. Prijs € 97,00 p.p. op basis van twee personen en één overnachting, incl. ontbijt. Arrangement voor één persoon toeslag € 23,50.

Culinair Verwen Arrangement – Met een culinair vier gangen verwen menu met afsluitend koffie en friandises, excl. drankjes bij het statig in Weidum gelegen  Specialiteiten Restaurant De Vijf Sinnen. Prijs € 93,50 p.p. op basis van twee personen en één overnachting, incl. ontbijt. Arrangement voor één persoon toeslag € 23,50. Dit Arrangement is momenteel niet te boeken.

Romantisch Arrangement – Aankomst bij romantische verlichting. Flesje Prosecco* (evt. bij het ontbijt) met hapje op uw kamer. Met rozenblaadjes op bed, bloemen, badjassen en luxe ontbijt op uw kamer.  Prijs € 115,00 voor twee geliefden en één overnachting.

* Het Fries Museum hanteert een online ticketsysteem. Voor het arrangement is het belangrijk dat u eerst controleert of uw gewenste bezoekdag en tijd nog beschikbaar zijn via de website van het Fries Museum. Indien deze beschikbaar zijn, kunt u per Email (info@despieker.eu) of telefoon (06-439 505 69) met ons contact opnemen voor het maken van een reservering van het arrangement. Vervolgens bestelt u de tickets via de website van het Fries Museum en kiest u de optie ‘ik heb al een kaartje’. Bij het bestellen van de tickets krijgt u van het Fries Museum een e-ticket gemaild. Deze moet u bij entree van het Museum kunnen laten zien. Dus niet vergeten deze mee te nemen, digitaal of op papier. Aanvullend krijgt u van ons de vouchers toegestuurd /overhandigd voor toegang tot het Museum.

** ook mogelijk met één dag huur van twee E-bikes, voor € 113,50 p.p. op basis van twee personen, een 2-persoonskamer en één overnachting.

U kunt ook uw persoonlijk arrangement samenstellen, vraag naar de mogelijkheden.  De arrangementen zijn uit te breiden met meerdere overnachtingen voor € 45,00 p.p. per overnachting op basis van twee personen en een 2-persoonskamer.

TIP: leuk om cadeau te doen bij een verjaardag. jubileum, bruiloft etcetera, met een cadeaubon van Bed and Breakfast Zathe De Spieker.