Arrangementen

Samen met andere ondernemers uit De Greidhoeke hebben wij vier mooie arrangementen samengesteld. Elk arrangement heeft één overnachting in een ruime 2-persoonskamer (40m2). Bij aankomst wordt u verwelkomd met koffie/thee en een Friese traktatie. U dineert bij één van de geselecteerde restaurants. ’s Ochtends lekker uitslapen en genieten van een uitgebreid vers ontbijt. Voor als u samen iets te vieren heeft is er een Romantisch Arrangement.

 • Saskia Arrangement

  Saskia Arrangement

 • Planetarium Arrangement

  Planetarium Arrangement

  Met een stadswandeling en toegangskaartjes voor het Planetarium te Franeker. Heerlijk drie gangen menu incl. drankje bij aan de driesprong in Easterein gelegen Restaurant Noflik Easterein. Prijs € 82,00 p.p. op basis van twee personen en één overnachting. Arrangement voor één persoon toeslag € 19,00.

 • Culinair Arrangement

  Culinair Arrangement

  Met een culinair vier gangen verwen menu met afsluitend koffie en friandises, excl. drankjes bij het statig in Weidum gelegen  Specialiteiten Restaurant De Vijf Sinnen. Prijs € 89,00 p.p. op basis van twee personen en één overnachting. Arrangement voor één persoon toeslag € 19,00.

 • Fiets Arrangement Slachtedyk

  Fiets Arrangement Slachtedyk

  Huur van twee fietsen met fietsknooppuntenkaart, route Slachtedyk en twee lunchpakketten. Heerlijk drie gangen menu incl. drankje bij aan het pittoreske dorpsplein van Easterlittens gelegen Herbergh het Wapen van Friesland, op fietsafstand van de B&B. Prijs € 89,00* p.p. op basis van twee personen en één overnachting. Arrangement voor één persoon toeslag € 19,00.

 • Romantisch Arrangement

  Romantisch Arrangement

  Aankomst bij romantische verlichting. Flesje Prosecco Rose** met hapje op uw kamer. Met rozenblaadjes op bed, bloemen, badjassen, luxe ontbijt op uw kamer.  Prijs € 108,00 voor twee geliefden en één overnachting. **evt. bij het ontbijt.

 • 11 Fonteinen Arrangement auto/motor

  11 Fonteinen Arrangement auto/motor

  Twee dagen langs de Friese 11 steden toeren met onze 11 fonteinen route. Eigen gemotoriseerd vervoer en navigatie. Heerlijk drie gangen menu incl. drankje bij aan de Bolswarder Trekvaart gelegen Café Baard in Baard. Prijs € 75,00 p.p. op basis van twee personen en één overnachting. Arrangement voor één persoon toeslag € 19,00.    

U kunt ook uw persoonlijk arrangement samenstellen, vraag naar de mogelijkheden. De arrangementen zijn uit te breiden met meerdere overnachtingen voor € 40,00 p.p. per overnachting op basis van twee personen en een 2-persoonskamer.

TIP: leuk om cadeau te doen, met een cadeaubon van Bed and Breakfast Zathe De Spieker.

* ook mogelijk met één dag huur van twee E-bikes, voor € 101,50 p.p. op basis van twee personen, een 2-persoonskamer en één overnachting.